Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 15% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Оригинални ваучери

Контакт

Опис

Мода за урбана, атрактивна и модерна жена. Секоја сезона Mango нуди облека и модни додатоци кои се во согласност со најновите модни трендови, дополнети со квалитет и разумни цени.

Оваа интернационална компанија со шпанско потекло е присутна во Македонија од 2000-та година.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.