Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 12% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Оригинални ваучери

Контакт

Опис

Okaidi е француски бренд за деца, официјално лансиран во септември 2000-та година. Во 2001-ва година навлегува на британскиот пазар и со тоа станува интернационален бренд.

Современите интереси на детскиот свет се интегрирани во дизајнот на Okaidi, не занемарувајќи го детскиот сензибилитетот и детскиот став.

Fashion Group ја носи француската, детска мода на Балканот  во 2003 година со отворањето на првата продавница на Okaidi.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.