Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 12% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Оригинални ваучери

Контакт

Опис

Bitsiani S.A е основан во 1986 од страна на дизајнерот Aristotelis Bitsiani како чекор напред во креативното дизајнирањето на машката облека.

Развојот со брзо темпо и овозможува на компанијата лидерска позиција на грчкиот пазар и истовремено станува синоним за бренд кој произведува квалитетна облека за модерни европски мажи.

Bitsiani е првиот бренд кој Fashion Group го вклучува во своето портфолио во 1995 година.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.