Mix Aerobik Klub "Extreme Fit"

Cashback & Shopping Points

  • Само членови може да ги видат предностите од пазарувањето
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

За реализирање на предностите:
По уплатата на членарината, screenchot-от уплатницата, заедно со бројот на вашата кешбек картичка ни го праќате на e-mail: aerobik13@gmail.com. На истата имејл адреса ни праќате и код од BENEFIT ваучер, доколку сте користите некоја од нашите понуди од BENEFIT STORE!

ЗА УПЛАТА НА ЧЛЕНАРИНАТА ОД МАКЕДОНИЈА
Членарината се уплаќа преку жиро сметката на клубот
Жиро сметка: 300000003190075 Комерцијална Банка АД
Цел на дознака: Членарина за фитнес или аеробик (да се запише реден број на група за аеробик) како и период за кој е уплатаа на членарината, пр: 12.11-12.12.2020г.

ЗА УПЛАТА НА ЧЛЕНАРИНАТА ОД СТРАНСТВО:
CRGA Mix Aerobik and Fitness
IBAN: MK07300701003683154
SWIFT: KOBSMK2X
Description: Membership for Mix Aerobic online classes
for period from____ to___2020

Details of charges: OUR
AMOUNT________

Опис

MIX AEROBIC - EXTREME ОНЛАЈН ТРЕНИНЗИ И ТРЕНИНЗИ ВО САЛА!  најефикасната фит програма е комбинација на вежби од повеќе атрактивни комплекси на вежби со кои нас 18000 вежбачи го обликуваа своето тело. 

инфо за тренинзите на 078 441 235 И WWW.AEROBIK.WEBS.COM

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Mix Aerobik Klub "Extreme Fit"?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.