Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% 80 - Даночен консултант / Сметкоодител
  • 3% Cashback + 8% Патничко осигурување
  • 1,5% Cashback + 8% Каско и осигурување на имот (домаќинско)
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис


КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАС ЗА ДА ВИ КАЖЕМЕ КАКО НАЈБРЗО ДО ВАШИТЕ ПРЕДНОСТИ И ВО ОСТАНАТИТЕ ГРАДОВИ ВО МАКЕДОНИЈА

Мега
Брокер А.Д. Скопје е акционерско брокерско друштво со 100% домашен
капитал со седиште во Градски Трговски Центар Скопје.
Основна дејност на друштвото е посредување
во
НЕЖИВОТНО (авто одговорност, каско, зелена карта, патничко осигурување, имотно, транспорт на стока) и ЖИВОТНО осигурување.
Мега Брокер со голема
професионалност и стручност ги застапува своите клиенти, секогаш сме во
чекор со измените и надополнувањата во областа на осигурувањето, ги
нудиме најповолните пакети за осигурување на своите клиенти, со надеж да
станеме Ваш иден партнер.
 
Друштвото
работи во име и за сметка на клиентот.
Нашите клиентите бесплатно ги
добиваат следните услуги:
-соодветна анализа на ризикот,
-подготвување на
податоци и предлагање на осигурително покритие, -обезбедување понуди за
осигурување,
-посредување во отштетните побарувања на клиентите во
нивно брзо решавање и исплата на истите.


Мега
Брокер има склучено договор со сите осигурителни компании во Македонија
кое е согласно Законот за супервизија во осигурување.


ВАЖНА НАПОМЕНА
ЧЛЕНСКИТЕ ПРЕДНОСТИ ЗА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ ВАЖАТ САМО АКО ПОЛИСАТА Е НАПРАВЕНА ПРЕКУ МЕГА БРОКЕР И ВАЖИ САМО ЗА ПРВАТА ГОДИШНА УПЛАТА.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Mega Broker?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.