Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

На нашите ценети клиенти да им овозможиме достап до најдобрите светски производи од многу области во медицината преку медикаменти, додатоци за исхрана, производи за најмалата и детска возраст, медицинска козметика и др. Нудејки стручна помош, здравствени совети, совети за употреба и дозирање на медикаментите во континуитет се посветуваме за негување и подобрување на општото здравје на нашите клиенти. „Да се грижиме за вашето здравје заедно“!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DNA Anni Farm?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.