Cashback & Shopping Points

 • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 01.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  myWorld Card

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 07:00 - 20:00
  Сабота 07:00 - 19:00
 • Контакт
  Аптека “СТЕЛА“
  ул. “Ордан Николов“ бр. 11
  (зад стоковната куќа Јавор)
  7000 Битола
  тел. +389 47 224 293
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36300832

Опис

Од своето основање во 1992 година, па се до денес,

нашиот тим, со својата професионалност и стручност

допринесува за поквалитетен и поздрав живот на

своите пациенти!

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka Stela?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.