Hotel Restoran Kapri

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 Hotel, Accomodation
  • 2% + 1 Свадби и забави
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Xотел “ Капри” располага со вкупно 20 соби од кои :

  • 15 – 1/2 соби ( околу 20м2)
  • 3 – студиа 1/2 + 1 (30м2)
  • 2 – студиа 1/3 + 1 (35м2)
  • лоби бар до 25 гости.                                                                                 Сите соби располагаат со ТВ-плазма, телефон,интернет, WC, фен за коса ,централно ладење и греење,картичка за осветление.

Студиата располагаат со ТВ-плазма, телефон и интеренет, WC, фен за коса, минибар , кликклак и масичка со 2 фотељи, централно ладење и греење,картичка за осветление.

Интернет конекција (Т-Home complete comfort + Интернет со брзина до 16 Mbps/1 Mbps) во целиот објект.

Семинарската сала е со капацитет од максимум 80 лица- кино сала, а 45 како работилница со маси во облик според потребите на организаторот.

Опремена е со ЛЦД проектор и платно, озвучувањеи микрофон, 2  флип чарт, графоскопи, WiFi конекција .

Ресторанска сала со капацитет  350 гости, со одличен,модерен  и атрактивен изглед за  сите организирани прослави, забави и фамилијарни свечености ( крштевки, свадби, деловни средби и прослави итн.) 

Ресторанската сала е погодна за организирање  семинари и презентации со поголем број на лица 100-250 лица во облик на кино сала.

Важна забелешка: За претходно договорените настани ( Свадби, Крштевки, Новогодишни забави и слично ) Членските предности не важат.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Hotel Restoran Kapri?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.