Cashback & Shopping Points

 • 10% Cashback Deal* Сега 10% наместо 3% Cashback Валиден од 01.12.2022 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

Услови

Напомена: myWorld картичката не важи за одложено плаќање, плаќање на рати или при договорен друг попуст.

Опис

Ekipi profesiona i OSH Sara Dent, - Tetovë Ju ofron këto shërbime shëndetësore stomatologjike:

 • Mbushjen e dhëmbëve me nan0-kompozite më bashkëkohore,
 • Trajtim endodontik të dhëmbëve,
 • Nxjerjen e dhëmbëve
 • Pastrimin e gurit të dhëmbëve dhe lustrimin,
 • Zbardhimin e dhëmbëve,
 • Shërbime protetikore bashkëkohore           

                            - Kurora dhe ura (metal keramikë dhe zirkoni)
                            - 
Стручниот тим на ПЗУ Sara Dent, Tetovo Ви ги овозможува следните здравствени услуги:

 • Пломбирање на заби со најсовремени nano-композити,
 • Ендодонтски третмани на забите,
 • Вадење на заби,
 • Чистење на забен камен и полирање,
 • Белеење на заби,
 • Најсовремени протетски услуги :
  • Коронки и мостови (безметална и метална керамика),
  • Koronki i mostovi od zurkonijum
  • Естетски ламинати,
  • Современи визил протези,
  • Тотални протези i
  • Ортодонтски фиксни и мобилни протези

  • Искуството на овој тим, Ви стои на располагање да bашите желби ги претвори во реалност.

                    Përvoja e këtij stafi, është që dëshirat tuaja ti shëndrojë në realitet. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Sara Dent?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.