Cashback & Shopping Points

  • 6% Cashback Deal* Сега 6% наместо 2,5% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

 

ПОЛИКЛИНИКА РЕС ХУМАНА

Адреса ул Миле Поп Јорданов бр 44

Тел 30 83 900, 30 85 754, 30 91 199,

 

Листа на услуги

1.Центар за урологија  Проф Д-р Александар Ставридис

-Специјалистички уролошки прегледи

-Ехо на урогенитален систем

-Трансректална ехосонографија на простата

-Биосија на простата

-Цистоскопија

-ESWL Литотрипсија-кршење на камен во бубрег

2.Центар за интерна медицина Д-р Весна Папазоска

-Специјалистички интернистички прегледи

-Електркардиограм ЕКГ

-Ехо на абдомен и УГТ

-Ехо доплер на каротиди и периферни крвни садови

-Ехо на тироидна жлезда

-Испитување на белодробна функција Спирометрија бронходилататорен тест

-АБП холтер за крвен притисок

-ЕКГ холтер

3.Центар  за остеопороза

-DXA-Процена на коскена густина

4.Трудова медицина Д-р Димитрија Најдовски

-систематски прегледи на вработени согласно Законот за здравје и безбедност при работа

-лекарски уверенија за сите намени

5.Дерматовенерологија Д-р Елизабета Ризова

1.Дерматолошки прегледи

2.Венеролошки прегледи со можност за земање на брисеви за сексуално преносливи болести и нивно микробиолошко испитување

3.Крио терапија (течен азот) –третирање на брадавици-verucae, pailoma, condiloma и други доброчудни промени на кожата

4.Третман на хронични рани (улкуси, декубитални рани, хирушки рани)

5.Хемиски пилинг –Neostrata

6.Мезотерапија -Dermoroller

7.Дермални хијалуронски филери

8.Епилација со Луменис Диоден ласер Light Sheer -ласерско трајно отстранување на несакани влакна

9.Мезотерапија на тело-целулит

10.Липолиза

6.Офталмологија д-р Оливера Трајковска

1.биомикроскопски преглед

2.одредување на диоптер

3.мерење на очен притисок

4.преглед на очно дно

5.отстранување на страно тело

9.Матичен лекар д-р Нада Настеска, д-р Снежана Новина

10.Дневна болница

11.Дијагностичка  биохемиска лабораторија Елена Алексиќ Величковска

-хематолошки анализи

-биохемиски анализи

-хормони

-тумор маркери

-Тестови за интолеранција на храна

12. Дијагностичка микробиолошка лабораторија д-р Ѓорги Ефтимовски

  -сите видови на брисеви

  -серолошки анализи

13.Домашна посета

 

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Res Humana?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.