Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 Petrol Station, Petrol по 6500 MKD Купување
 • 2% + 1,5 За авансно плаќање од 30.000 ден по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Недела 00:00 - 23:59
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36300796
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

Бензински Пумпи

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dizel Plus?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.