Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback Deal* Сега 2% наместо 1% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • 1,5% Cashback + 6% За авансно плаќање од 30.000 ден
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Бензински Пумпи

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dizel Plus?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.