Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback Deal* Сега 2,5% наместо 1% Cashback Валиден од 01.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

 

Повеќе од 10 години "Маркетот Делфин" е место каде можете да се снадбите со продукти за секојдневието во Визбегово. Љубезниот персонал, пристапни цени, загарантиран кавалитет на производите како и задоволни купувачи се движечко мото на маркетот Делфин. Продукти од прехрабената индустрија, алхохолни и безалхохолни пијалоци, козметика и средства за домаќинството, се дел големиот асортиман од палетата на наразлични брендови.  

 

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Market Delfin?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.