Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    myWorld Card

Контакт

Услови

Напомена: Предностите на myWorld важат на сите производи и услуги на Антариас со исклучок на пост-пејд договорите. 3% myWorld предности за Pre-Paid картички. 7% myWorld предности за Аксесоари и додатоци за Вашите мобилни телефони.

Опис

Antarias е фирма основана во областа на телекомуникациите во 1997 година и обезбедува услуги од областа на  мобилната телефонија, телефонски апарати, дополнителна опрема, GPS и друга трговија.

Антариас како докажана компанија нуди широко портфолио на производи и услуги за своите резиденцијални и бизнис  корисници.

Со својот позитивен имиџ и континуиран раст и развој Антариас од 2007 година станува партнер на Вип Оператор –Македонија.

Долгогодишното функционирање во полето на телекомуникациите и услуги исто така го прави реномиран соработник и овластен дилер за повеќе други реномирани брендови од оваа област.

На територијата на Република Македонија Антариас е присутна со 15 сопствени продажни салони и 10 продажни салони на партнерски фирми, кои соработуваат со нашата фирма и работат под истиот бренд.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Antarias?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.