Cashback & Shopping Points

  • 9% Cashback Deal* Сега 9% наместо 3% Cashback Валиден од 15.5.2023 до 31.5.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Фирмата ДОО Loki Komerc Скопје, е основана во 1991 година, и се занимава со трговија на големо и мало, сервис на сите моторни возила, коли, камиони, автобуси, како и со продажба на резервни делови.  


Моторни масла; MOBIL.ARAL.CASTROL.SHELL.CHAMPION
Надворешни гуми ; MICHELIN.DUNLOP.PIRELLI.CONTINENTAL.SAVA.TIGAR и друго.
Алуминумски бандажи
Акумулатори
Филтри, масло.гориво.воздух.полен

Перење на возила
Транспорт

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Ljoki Komerc?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.