ZDRUZENI VOZACI TIKVES

Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card

Контакт

 • Контакт
  Контакт
  Тел.: + 389 43 400 100 централа Кавадарци;
  Тел.: + 389 43 400 103 централа Кавадарци;
  Факс: + 389 43 414 813 Кавадарци.
  Адреса
  Шишка бб
  1430 Kavadarci
 • ID на Трговски Партнер
  36300721

Опис

Се на едно место

ЗДРУЖЕНИ ВОЗАЧИ ТИКВЕШ располага со  :

 1. Станица за технички преглед  (Регистрација на возила и издавање на полиси за автоодговорност - на едно место, за ваша брза услуга функционира  и референт на МВР),
 2. Хомологација на возила,
 3. ЦЕМТ преглед,
 4. АТЕСТ.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZDRUZENI VOZACI TIKVES?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.