Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Да се биде компанија која се стреми да обезбеди висококвалитетни услуги, да бидеме оригинални и со уникатна, тесна комуникација со нашите клиенти - тоа е нашата визија!
Ние се стремиме да се исполнат барањата на потенцијалните клиенти, ние сме тука за сите корисници, во било кое време, 24 часа на ден, 7 дена во неделата и 365 дена во годината!

Нашиот тим секогаш Ви стои на располагање. Ние секогаш сме тука да Ви дадеме стручно и пред се пријателско мислење кое ќе Ви помогне во изборот на вистинско решение

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Alsa Net?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.