Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card

Контакт

Опис

Хартија Комерц е фирма која располага со две книжарници и печатница.

                       

Во  нашите книжарници Ви ги нудиме сите видови на канцелариски материјали, училишен прибор и литература, фотокопирни услуги, фотокопирање во боја, скенирање.

 

Печатницата Хартија Комерц Ви нуди:

 • офсет печатење
 • дигитално печатење
 • печатење на сите видови на канцелариски материјали
 • флаери, брошури, каталози и тн.
 • ласерска изработка на сите видови на печати и штембили

ласерско гравирање на ПВЦ  и дрвени материјали до А4 формат (привезоци, пенкала, натписи, сувенири

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Hartija Komerc?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.