Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Сектор за сервисирање на противпожарна опрема, ул. Максим Горки бр 16, тел/фах 02 3077475
Сектор за безбедност и здравје при работа, ул.Максим Горки бр 16, тел.02 2044 845, моб.071  278 951
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Pastor Univerzal?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.