Apteka Ambrozija-Farm

Cashback & Shopping Points

  • 5,5% Cashback Deal* Сега 5,5% наместо 2% Cashback Валиден од 02.12.2022 до 31.12.2023
  • 4,5% Cashback Deal* Сега 4,5% наместо 2% Cashback Валиден од 06.12.2022 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги користите Вашите Shopping Points за Cashback. За да го сторите тоа, морате да имате доволно Shopping Points во вашиот myWorld пофил, кои ќе бидат искористени кај myWorld за Cashback Deal. Вашите Shopping Points тогаш ќе бидат автоматски минусирани од вашиот myWorld профил.

  • ПРИФАЌА
    myWorld Card

Контакт

Опис


Аптеката  АМБРОЗИЈА-ФАРМ се наоѓа на ул. Партизански одреди бр.34 помеѓу кафе-бар Броз и Симпо.
Аптеката е дел од глобалниот BETTY маркетинг програм присутен во четири земји( Србија,Бугарија,Босна и Херцеговина,Македонија)и со огромно задоволство истиот Ви го претставуваме. Маркетинг програмот претставува месечна понуда на 15 различни препарати по промотивни намалени цени, потоа бесплатен BETTY магазин, бесплатни панфлети со кратки совети за најчестите здравствени состојби, информации, презентации и промоции.Маркетинг програмот се одвива во текот на целиот месец и е наменет за сите наши потрошувачи. Секој месец програмот е проследен со различна содржина на препарати.
За дополнителни информации погледнете на сајтот:www.betty.mk или пак, симнете ја BETTY бесплатната мобилна апликација. Предностите на членовите ги опфаќаат сите комерцијални производи со исклучок  на фондовските лекови.

Ви благодариме на вашата доверба во нас
Тимот на Амброзија Фарм

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka Ambrozija-Farm?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.