Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Располагаме со два дистрибутивни центри, од кои едниот е во Струмица, а вториот е во Скопје. Преку нив вршиме дистрибуција до сите купувачи на големо и мало на целата територија на Р.Македонија. Соработуваме и со поголемиот број на трговски ланци низ републикава.

Сите коминтенти редовно се посетувани од нашите комерцијалисти и стоката се дистрибуира во најкраток можен рок. Нашата фирма е во перманентен раст и во моментот е ексклузивен увозник и дистрибутер на повеќе познати странски брендови. Во склоп на фирмата е и Слатка куќа – специјализирана продавница за кондиторски производи.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Target?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.