Cashback & Shopping Points

 • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

Опис

ЕКОГРАФИКА ПЛУС нуди продажба на следните материјали:    - канцелариски материјал: копирна хартија, пликоа, образци, регистратори и друго.  - соларни ламби во форма на цвеќе, рефлектори.  - камери во форма на пенкала, привеоци и слично.   

 • За машинска индустрија: 
 • лежишта (лагери) за индустрија SKF, FAG, Timken,Codex, GPZ и др.
 • Обоени метали за индустрија: бронза, месинг, бакар, полни и шупливи шипки.

 

 • За градежна индустрија: 
 • Готов бетон, асфалт и други проиводи од АД Гранит Скопје. 
 • Сита за сепарации и каменоломи.
 • Полирани гранитни табли на димензии 2500x600x2 mm
 • Жичани производи: бигована мрежа за огради, поцинковани жици и друго. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Eko Grafika Plus?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.