Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Услови

Објавениот попуст на Л.E.A. груп кај myWorld важи за сите членови, освен за оние локали или фирми кои имаат искористено гоеми субвенции од LAVAZZA.

Опис

LAVAZZA  espresso  најквалитетно кафе за ХОтели  -  РЕсторани  -  КАфулиња, кафе за канцеларии и за по дома  со капсули и со BLU машини, вендинг машини на монети и жетони со повеќе пијалоци за вашите Тобака, Маркети, Фабрики и Бензински Пумпи

Овластени дистрибутери за Тетово, Гостивар, Дебар и Киево за Цела програма за espresso LAVAZZA coffee, NECTAR  и FRUCTAL Sokovi , NESCAFFE , исто така располагаме со сите врси на алкохолни пијалоци, RED BULL , Програма на Пелистерка Битолска Млекара IMB и многу други производи за Вашите кафулиња, ресторанти, пицерии, хотели и др.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од L.E.A. Grup?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.