Siv Ohrid DOO Knizarnica Snezana

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Фирмата Сив Охрид располага со две книжарници познати под името Снежана, изложбен материјал за канцелариски мебел и производствен погон за конфекција на хартија во ролни.

Во двете книжарници нудиме малопродажба на канцелариски и школски материјал, канцелариски мебел и фотокопирски услуги. Ние сме застапници на Koehler Германија за термо хартија и во регионов сме најголеми производители на термо ролни за фискални апарати.

Уверете се во нашиот квалитет и широк асортиман на производи.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Siv Ohrid DOO Knizarnica Snezana?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.