Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 01.3.2024 до 15.3.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    myWorld Card

Контакт

Услови

Напомена: Членските предности не важат при купување на цигари и ваучери.

Опис

Шопе Маркет воведува нови стандарди во Вашето пазарење.

Шопе Маркет Ви нуди склоп на услуга, лојалност и квалитет на богат асортиман на прехрамбени и хемиски производи кои сите ние ги користиме секојдневно во домаќинството.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Shope Kompani?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.