Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 08:00 - 20:00
  Среда, Сабота 08:00 - 16:00
 • Контакт
  Тел.: +389 48 415 397
 • ID на Трговски Партнер
  36300616

Опис

Продавницата е специјализирана за продажба на бои, премази и лакови за хоби, професионална и специјална употреба.

Емајли и лазурни премази за дрво, премази за метална галантерија, Дисперзивни материјали за внатрешна употреба, лепила и завршни материјали за термо фасади,

Полиуретански, водени заштитно декоративни лакови и бои,

Совети за правилна за заштита, употреба и апликација.


Не можете да ја најдете вашата нарачка од KTM Boi i Lakovi?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.