Cashback & Shopping Points

  • 16% Cashback Deal* Сега 16% наместо 3% Cashback Валиден од 23.3.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Галоп СИЕ дооел е компанија, со технологија за производство на Органско ѓубриво со име EcoWormFert. Повелете, контактактирајте не за било каква информација во врска со нашите производи!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ECOWORMFERT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.