Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

-MAKITA    професионален комплетен градинарски програм
-MAKITA          професионален електричен алат
-MAKTEC  полупрофесионален електричен алат

-DIAGER         сврдла (бургии) за сите намени и сите типови на машини
-KNIPEX          профеисонален рачен алат
-BULLE           професионален пневматски алат
   
Брендови кои успешно ги презентира на македонскиот пазар.

Компанијата е опремена со:

 -Комерцијален сектор (грижа и поддршка на купувачите)
 -Продавница која е сместена на истата локација
- Сопствен сервис и резервни делови
- Сопствен автопарк( со цел што поефикасно и побрзо да бидеме до нашите ценети купувачи).

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Lotuls?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.