Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback Deal* Сега 2,5% наместо 1% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

ОписНашиот Маркет е познат по големиот и квалитетен асортиман на производи, обувки, се од пластика, маси и столчиња за во градина и се што е потребно за домаќинството.

НАПОМЕНА: Поради ограничување на маржата на пелети и брикети, членските предности за овие два артикла нема да се одобруваат!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dito Prom?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.