Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Најголем асортиман, најдобар избор, најдобри цени и долгогодишна традиција.

Повелете во секое време!                                                          

Членските предности не важат за цигарите и при-пејд ваучерите за мобилните телефони.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Gele?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.