Cashback & Shopping Points

  • 4% + 5,5 Осигурување+
  • 5% + 10 Авто Опрема
  • 5% + 9 Патосници
  • 3% + 3,5 Осигурување
  • 3% + 3,5 Животно Осигурување
  • 3% + 3,5 Козметика
  • 3% + 3,5 Ланци за снег
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


НОВО: ОСИГУРУВАЊЕ ОД ДОМА!
Купете online полиса за осигурување на следните линкови:

- Автомобилска одговорност: https://mk.sava.insure/mk-mk/webshop/?calc=ao&ref=003184

- Патничко осигурување: https://mk.sava.insure/inc/mk-mk/webshop/?calc=travel&ref=003184

- Домаќинско осигурување: https://mk.sava.insure/inc/mk-mk/webshop/?calc=home&ref=003184

Од областа осигурување нудиме полиси за:
- Автомобилска одговорност
- Зелен Картон
- Каско
- CMR
- Патничко осигурување
- Колективно осигурување
- Домаќинско осигурување
- Осигурување од одговорност при вршење дејност
-Животно осигурување


Осигурување на рати: 3%cb + 3,5sp

Предностите не важат за осигурувања за кои тоа законот не го дозволува.

Дополнително од осигурувањето ви нудиме и оригинални типски патосници и акумулатори за вашиот автомобил.


Осигурување + важи за вадење на комбинација од минимум 2 полиси.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од FB Osiguruvanje i Gorivo?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.