Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Продажба на големо на следните категории на роба: домаќинство (батерии, секундарен лепак, селотејп, влажни марамчиња и друго) подароци, козметика, канцелариски материјал, детски играчки, школски материјал, опрема за маркети, железарија, конфекциски материјал, видео надзор, рекламен материјал. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Bregal?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.