Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

www.apteka.com.mk е првата интернет аптека која ви дава можност да купувате продукти и медицински препарати преку интернет. Идејата за интернет аптека започнува во 2006 година за конечно во 2014 година да биде реализирана. Основен мотив за креирање на оваа web аптека е можноста за добивање на посакуваните препарати или бренд на вашата домашна адреса, користејки го вашиот компјутер, без изложување на непотребни ризици и трошоци. Реализирањето на овој проект ни дава за право да го наречеме како иновативен проект бидејќи во Република Македонија никогаш не се применувал. Исто така имате лесен пристап до декларативните информациите за секој преперат и лесно да ги прочитате, едуцирате, но исто така коментирате и оцените. Крајна цел ни е да прераснаме во ваша домашна аптека, односно да бидеме АПТЕКА ВО СЕКОЈ ДОМ!

телефон: 0.34.34.90.90
Email: info@apteka.com.mk
GPS: 41.437087, 22.637823

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU Apteka Iris?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.