Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

DENTAL EXPERTS

    " насмевката е огледало на душата "

со нашето 25. годишно искуство ќе ви помогнеме да се чуствувате убаво и самоуверено

сите стоматолошки услуги за деца и возрасни

Д-р Костадин Митев

ул. Благој Ѓорев 139/2    1400 Велес

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Matijan 2 Veles?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.