AD Osiguritelna polisa

Cashback & Shopping Points

  • 3,5% Cashback Deal* Сега 3,5% наместо 1% Cashback Валиден од 05.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    myWorld Card

Контакт

Услови

НАПОМЕНА: Уплатите преку myWorld не се дозволени на рати!! -Нe Вaжат трансакциите кај техничките станици и брокерски друштва. -Се прифаќаат само трансакции со фискална сметка од АД.Осигурителна Полиса, предностите можете да ги искористите во рок од 24 часа. **********ВЕ МОЛИМЕ ДА СЕ ИНФОРМИРАТЕ НА 02 3070576 / 075 201021 КАКО НАЈБРЗО ДА ДОЈДЕТЕ ДО ВАШИТЕ ПРЕДНОСТИ *********

Опис

АД Осигурителна Полиса Ви нуди осигурување за:

Авто Одговорност,   Зелен картон,    Каско Осигурување,   Патничко и здравствено осигурување,

Домаќинско осигурување,  Осигурување од пожар/кражба/разбојништво,

Дополнително здравствено осигурување,

Осигурување на стока во транспорт, Осигурување од одговорност при вршење на дејност,

Задолжително осигурување на патници во јавен сообраќај,

Осигурување на градежни објекти во изградба,

Осигурување од одговорност на Лекари,  Адвокати,  Извршители, Нотари ЦМР, Пловни Објекти, Воздухоплови И други типови на осигурување.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AD Osiguritelna polisa?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.