Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Услови

myWorld Предностите важат само за малопродажните цени на производите во ТД ФАЛКОН ДООЕЛ, а не важат при купувањето на семенските матерјали за земјоделието.

Опис

ТД Фалкон ДООЕЛ е Ваш сигурен партнер во земјоделието!
Фирма основана за развој и унапредување на земјоделскиот производител.
Располага со сопствени возила за дистрибуција на производите до Вашето место.
Располага со магацин за продажба на големо и 5 земјоделски аптеки во Струмица и околните места.
Големиот асортиман на средства за заштита на земјоделските производи, и секако долгогодишно искуство со увоз и продажба на полиетиленски платна директно од ПЛАСТИКА КРИТИС го прави ТД Фалкон број 1 во услугите и предностите за земјоделскиот производител во околината и пошироко...


Филозофијата на компанијата е фокусирана на обезбедување на најдоброто за купувачот!

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Falkon?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.