Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Почитувани Господа,

Би сакале накратко да ви се проставиме и запознаеме со потенцијалите, професионалноста, ефикасноста, целите и мисијата на нашата компанија.

Во далечната 1992  Г-дин. Иван Таушанов со цел за подобар живот за него и неговата фамилија се решава да ја оформи нашата компанија која до ден денес беспрекорно функционира на тлото на цела Македонија. Оли-Ветти копирс набргу прераснува во една од најголемите компании во нивниот сектор на Македонскиот пазар. Благодарение на визијата на Иван и неговиот цел тим Оли-Ветти станува официален и единствен застапник на широката палета производи на големиот Olivetti S.p.A Italy. За да ги задоволиме и услужиме сите граѓани на Република Македонија вашата а и нашата компанија се решава да прерасне во компајина која ќе врши продажба и сервис на водечките глобални брендови како Canon, Ricox, Lexmark, HP, Epson, Oki, Samsung, како и многу други. Вршиме продажба и сервис на. Фотокопирни апарати, Мултифункционални апарати, принтери, Специализирани банкарски печатари, бројачи за пари, калкулатори, Шредери (Уништувачи на документи, хартија), како и тонери за сите апарати, хартија, фискална хартија.

Оли-ветти, истотака врши и изнајмување на опрема како и продажба на стари или репарирани апарати од горенаведените брендови.

За да ја исполниме нашата мисија; Задоволни и исполнети клиенти, нашата компанија располага со 5(пет) виско квалитетен и мотивиран тим на севисери, кој редовно ги посетуваат сите обуки на глобално ниво и се во тек со сите промени и новости. Истотака располагаме и со 4 нови возила за што побрзо да ги услжиме нашите клиенти.

Моментално се спрема голем изложбен салон од 300м2, а нашиот привремен салон се наоѓа на Ул. Орце Николов бр.155. Истотака располагаме и со магацински простор од 200м2 за да можеме навремено да ги испорачаме барањата на клиентите.

Ние сме спремни и расположени да ги прифатиме сите ваши предизвици. Високо сме мотивирани и сакаме да им помогнеме на сите myWorld партнери. Заедно сме посилни. Со љубов Оли-Ветти.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Oli-Veti Kopirs?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.