Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback Deal* Сега 2,5% наместо 1% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Од темел до кров - градете ја иднината со нас!

Тука сме ако Ви треба:

Проектирање, новоградба, доградба, надградба, реконструкција, адаптација, консултации.

Сметајте на нас!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Majstor Kompani?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.