Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Рекорд од Струмица Ви нуди компјутерско мешање на сите видови бои и лакови за мебел и автомобили, како и мешање на фасадни и обични поликолори од светски познати брендови.

Повелете Ве очекуваме!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Rekord?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.