Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

МИДА РЕНТ А КАР ТУРС со седиште во Бизнис Центарот МИДА и Аеродромот Александар Велики со 80 возила е една од најдобрите рент-а-кар компании во Македонија.

Покрај тековното работење нашата куќа “МИДА Рент а Кар Турс има успешна деловна соработка со сите државни институции на полето на превоз и прифат на странски ВИП гости - делегации, организирање на хотелско сместување, авио билети, превоз и прифат на придружбата на официјалните делегации, како и организирање на конференции, конгреси и семинари.

Веќе подолг период соработуваме со Министерството за надворешни работи, Кабинетот на Претседателот на Република Македонија, Собранието на Република Македонија, Министерството за Внатрешни работи, Министерсвото за Одбрана и други институции.

Корисници на нашите услуги се и странските дипломатско-конзуларни претставништва акредитирани во Скопје: Амбасадата на САД, Амбасадата на СР Германија, Амбасадата на Р. Франција, Канцеларијата за врски на Р. Грција и други.

Во согласност со постојаниот развој на нашата компанија, ја зголемуваме нашата понуда на услуги.

МИДА Рент а Кар Турс е сместена во просториите на Бизнис Центарот МИДА во Скопје и Аеродромот Александар Велики, така што технички и кадровски сме подготвени професионално да одговориме на Вашите барања.

 

"MIDA" Rent-a-Car Tours with its presence in the market for more than 11 years and its Ford fleet of more than 80 vehicles has proven to be one of the best companies in this field in Macedoni.,

We have currently moved our head office in Mi-Da Business Center and we have opened an office within the premises of Aleksander the Great Airport.

We have long term excellent cooperation with many Government Institutions and Companies as well as with many Diplomatic and Consular Missions.

The assurance of quality and safety with emphasize on customer service is our driving force that makes our company constantly focused on better service and care for our customers.

Apart from our daily rent-a-car activities from Ford program, we organize transfer of passengers by "shuttle" principle, hotel reservations, tourist arrangements, seminars, conferences and fairs.

 

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Mida Rent A Kar?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.