Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Президент ДОО Струмица располага со најголем избор на теписи "MERINOS", завеси и корнизи со најдобар дизајн, квалитет и изработка.

Најквалитетни патеки, теписони и подни облоги.

Повелете уверете се!

Ние постоиме за Вас!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Prezident?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.