Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    myWorld Card

Контакт

Опис

Нејзината деловна активност Еуро Актива ја започнува станувајќи ексклузивен дистрибутер на производите на компанијата Сиденор од Грција, почитуван бренд во светот на градежништвото и сертифициран за квалитетот на нејзините производи. Подоцна, Еуро Актива станува ексклузивен дистрибутер на многу други производи од разни компании од сферата на градежништвото. Освен нејзината примарна дејност, Еуро Актива поседува и бензинска пумпа со маркет, луксузен ресторан, авто-сервис и агенција за обезбедување.

Euro Aktiva started its business activities by becoming exclusive distributer of the products of the company Sidenor from Greece, respected brand in the construction world and it is certified for the quality of its products. Later on, Euro Aktiva becomes exclusive distribter for other products from different construction companies. Apart from its primary activity Euro Aktiva possess  petrol station with market, luxurious restaurant, and auto-service and security agency.

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Euro Aktiva?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.