Cashback & Shopping Points

 • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card

Контакт

Опис

Фортуна Груп располага со сите видови на материјали за надворешен и внатрешен водовод и одвод.

Располага со следниве видови на материјали :

 • Лиено-железни, поцинкувани, PEHD, PPR, PVC и GRP цевки и фитинг за водоводни инсталации
 • Плоснати и oвални затвoрачи и друга водоводна арматура
 • Лептирeсти вентили и хидранти
 • Сливни решетки, капаци и други делови
 • Противпожарна опрема
 • Пумпи и сепаратори
 • INOX опрема за прехранбена индустрија
 • Бесшумни одводни цевки и фитинг
 • Сите типови на каналски решетки
 • Суви сифони од програмата на HL и др.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Fortuna Grup?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.