Tehnichki pregled AMDT

Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Технички преглед АМДТ - Тетово како водечка фирма во својата дејност Ви нуди висококвалитетни услуги при технички преглед и регистрација на Вашето моторно возило проследено со најсовремена опрема и стручно обучен кадар по европски стандарди.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Tehnichki pregled AMDT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.