Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Ќе се запознаете со сообраќајните правила и прописи и ќе добиете практично искуство  во процесот на обука. Секој возач треба да стекне навика за да постапува во согласност со тие правила и прописи, да води сметка за безбедноста, да се однесува хумано и етички и да ги почитува другите учесници во сообраќајот.

Токму затоа, за да станете сигурен и комплетен возач, ВИ СТОИМЕ НА РАСПОЛАГАЊЕ!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AMD Avto Shkola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.