Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ДПТУ БИРОСЕФ ДООЕЛ Струмица е инжењерска компанија која е формирана во 2001 година и која се занимава со производство, продажба и монтажа на сигурносна, противпожарна и банкарска опрема (сигурносни и противпожарни сефови, каси и врати, трезори…)

Најглавни коминтенти се:

Банки, Пошти, Министерства, Јавни претпријатија, Правни субјекти, Физички лица...

БИРОСЕФ има свои претставници во речиси сите Балкански држави.

Ние сме присутни на пазарите на територија на поранешните Југословенски републики (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Хрватска), Албанија, Бугарија …                                             

Од Ноември 2005 год. БИРОСЕФ се здоби со Сертификат за СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КВАЛИТЕТОТ - ISO 9001.

БИРОСЕФ располага со сопствена сервис екипа која е специјално обучена за отстранување на појавените дефекти и решавање на какви било проблеми поврзани со функционирањето на нашите производи, кои се наоѓаат во гарантен и надвор од гарантен рок.

Во 2009 година, БИРОСЕФ СТАНА ЧЛЕНКА НА “ESSA – European Security Systems Association, Frankfurt/Main“ ( www.ecb-s.com ).

Во 2010 година, БИРОСЕФ ги помина тестовите за сигурносни сефови и со тоа се здоби со ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ ЗА СИГУРНОСТ (EN 1143-1), издаден од страна на овластената за тоа Европска Куќа “ESB-S” – Germany.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Birosef?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.