Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 standard по 6500 MKD Купување
  • 4% + 4 За проектирање и проект менаџер по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Специјалност: Хидро и Термо изолација.

Членските предности за изведбата и продажбата на градежни материјали се 4%.

Цементот е вклучен само кога неговата вредност не надминува 50% од вкупната сума.

Членските предности за проектирањето и проект менаџментот се 12%.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Riko Gradba?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.