Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 standard
  • 4% + 4 За проектирање и проект менаџер
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Специјалност: Хидро и Термо изолација.

Членските предности за изведбата и продажбата на градежни материјали се 4%.

Цементот е вклучен само кога неговата вредност не надминува 50% од вкупната сума.

Членските предности за проектирањето и проект менаџментот се 12%.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Riko Gradba?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.