Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback Deal* Сега 2,5% наместо 1% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Ве информираме дека членските предности не важат за цигари и мобилни ваучери.
Дополнително, на прoизводите кои се дел од неделните акции, не повеќе од десет производи од вкупниот асортиман на Киси Трејд маркетите, Лајонес предностите нема да се регистрираат.
На сите други акциски производи и производи со дополнителен гратис производ, Лајонес предностите ќе важат секој пат.
Ве очекуваме да не посетите!

Опис

Нашиот семеен маркет Киси Трејд Ви нуди најдобра и најголема понуда на прехрамбени артикли, средства за лична хигиена и пијалоци во југоисточна Македонија.

Ние имаме и сопствено производство на конзервиран зеленчук и маслинки.

Посетете го нашиот маркет и уживајте во врвниот квалитет по најповолни цени.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kisi-Trejd?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.