Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Доколку го користите попустот со myWorld Cashback, останатите попусти не важат.

Опис

КОРНИ, од своето формирање во 1991-та до денес, израсна во фирма која е забележлива на македонскиот пазар по производите што ги нуди, и по својот имиџ. Селектиравме сериозни и квалитетни производители од Европа, од чии асортимани Ви презентираме: CIFRE, PARADYZ, VIDREPUR, ARDEX, WEBER, SEREL, E.C.A. Материјалите се поткрепени со соодветни сертификати, атести и гаранции за квалитет. 

 


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Korni?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.